EAAB kontor i Uppsala

EAAB5

EAAB:s Innovativa Kontor i Uppsala - En Hållbar Framtid Med Zerxes Stomkonstruktion

Upptäck EAAB:s banbrytande kontorsbyggnad i Uppsala, en modern och hållbar arbetsplats där teknik och design möts. Zerxes expertis inom stomkonstruktioner bidrar till en snabb och effektiv byggprocess som resulterar i en byggnad som imponerar och inspirerar.

När EAAB bestämde sig för att uppföra sitt nya kontor i Uppsala var målet tydligt: skapa en innovativ och hållbar arbetsmiljö för sina anställda. Genom att samarbeta med Zerxes, experter inom stomkonstruktioner, kunde EAAB:s vision bli verklighet på bara 4 veckor.

Den totala byggytan för EAAB:s kontor sträcker sig över imponerande 900 kvadratmeter och präglas av modern arkitektur och design. Zerxes använde en kombination av stålpelare och hattbalkar, HEA balkar, HDF bjälklag och ett bärande TRP-tak för att skapa stommen till byggnaden. Denna teknik möjliggjorde inte bara en snabb och effektiv byggprocess, utan bidrog även till en hållbar och energieffektiv konstruktion.

EAAB:s nya kontor i Uppsala är en symbol för företagets engagemang för miljön och sina anställdas välbefinnande. Den moderna och hållbara designen skapar en inspirerande arbetsplats som främjar kreativitet, samarbete och produktivitet.

Zerxes stomkonstruktioner är nyckeln till EAAB:s framgångsrika projekt, vilket bevisar att snabbhet, effektivitet och hållbarhet kan gå hand i hand. Utforska EAAB:s kontor i Uppsala och låt dig inspireras av hur modern teknik och design kan skapa en arbetsplats för framtiden.