Ängsbackens Förskola

Ängsbackens Förskola i Uppsala - En Modern Förskola för 110 Barn och Tillagningskök för 160 Barn

Ängsbackens Förskola i Uppsala är ett spännande projekt som kommer att innefatta fem avdelningar för 110 barn samt ett tillagningskök för 160 barn. Med två våningar och en anslutning till en befintlig byggnad, är denna förskola planerad att stå färdig hösten 2022.

Ängsbackens Förskola i Uppsala är ett ambitiöst projekt som syftar till att skapa en modern och välutrustad förskola för barn i området. Förskolan kommer att bestå av fem avdelningar för totalt 110 barn, vilket ger en utmärkt grund för en trygg och kreativ lärandemiljö. För att säkerställa att barnens näringsbehov tillgodoses, kommer förskolan även att innefatta ett tillagningskök med kapacitet att servera 160 barn.

Förskolan kommer att byggas i två våningar och sammankopplas med en befintlig byggnad för att skapa en integrerad och funktionell helhet. Genom att kombinera den nya förskolan med befintliga faciliteter kan Ängsbackens Förskola erbjuda en omfattande och mångsidig miljö för barnens utveckling och lärande.

Med en beräknad färdigställandetid hösten 2022, kommer Ängsbackens Förskola att bli en viktig del av det lokala utbildningssystemet i Uppsala. Den moderna designen och de genomtänkta faciliteterna kommer att erbjuda en inspirerande och trygg plats för barnen att växa och utvecklas.

Ängsbackens Förskola i Uppsala är ett projekt som visar hur viktigt det är att investera i utbildning och att skapa kvalitativa och välutrustade förskolor för att säkerställa en ljus framtid för våra barn. Genom att erbjuda en förskola som både är inbjudande och pedagogiskt utformad, kommer Ängsbackens Förskola att bli en förebild för framtida utbildningsprojekt i Uppsala och resten av Sverige.

Nyckelord: Ängsbackens Förskola, Uppsala, modern förskola, fem avdelningar, 110 barn, tillagningskök, 160 barn, två våningar, befintlig byggnad, hösten 2022, utbildning, trygg lärandemiljö, barnens utveckling