Skogshusen Knivsta

Skogshusen Knivsta10

Knivsta Parhus - 22 Moderna Parhus i Två Plan, Varav 14 med Vind för Framtida Inredning och 7 Komplementbyggnader

I Knivsta byggs ett bostadsprojekt bestående av 22 moderna parhus i två plan, varav 14 utrustade med vind för framtida inredning. Projektet inkluderar även 7 komplementbyggnader för att erbjuda en komplett och attraktiv boendemiljö.

Knivsta Parhus är ett ambitiöst bostadsprojekt som syftar till att erbjuda bekväma och moderna hem för invånare i Knivsta. Projektet består av 22 parhus i två plan, där 14 av dem kommer att ha en vind som kan inredas i framtiden för att skapa ytterligare boendeyta. Dessutom kommer projektet att inkludera 7 komplementbyggnader för att säkerställa en välplanerad och funktionell boendemiljö.

De 22 parhusen i Knivsta Parhus kommer att erbjuda invånarna rymliga och moderna hem, perfekta för både små och stora familjer. De 14 parhusen med vind för framtida inredning ger möjligheten att expandera och anpassa bostaden efter familjens behov och önskemål. Detta skapar flexibilitet och en långsiktig lösning för de som väljer att bo i dessa parhus.

De 7 komplementbyggnaderna som ingår i projektet kommer att erbjuda ytterligare funktioner och faciliteter för parhusens invånare. Detta kan innebära gemensamma utrymmen, förvaringslösningar, eller andra faciliteter som bidrar till en trivsam och praktisk boendemiljö.

Knivsta Parhus är ett exempel på hur moderna bostadsprojekt kan skapas för att möta de skiftande behoven hos invånarna. Genom att erbjuda flexibilitet, bekvämlighet och en väldesignad boendemiljö kommer projektet att bli en attraktiv destination för familjer som söker kvalitetsboende i Knivsta.